14/7/09

Πρόσκληση σε συνέντευξη τύπου για την υπόθεση της Χριστίνας Κυριμοπούλου



Σας καλούμε στη συνέντευξη τύπου που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Ιουλίου και ώρα 12 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου Υπαλλήλων της Τράπεζας της Ελλάδας, οδός Σίνα 16 στο κέντρο της Αθήνας, όπου θα γίνει ενημέρωση για την υπόθεση της Χριστίνας Κυριμοπούλου, κρατούμενης από τα 15 της στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θήβας.

Στη συνέντευξη η νομική εκπρόσωπος της Χρύσα Πετσιμέρη θα παρουσιάσει τις νομικές εκκρεμότητες, που στέκονται εμπόδιο στην αποφυλάκιση της Χριστίνας Κυριμοπούλου. Ακόμα θα γίνει παρουσίαση των υπογραφών διαμαρτυρίας της ακαδημαϊκής κοινότητας από την επίκουρη καθηγήτρια εγκληματολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Αφροδίτη Κουκουτσάκη καθώς και των χιλιάδων πολιτών που υπογράφουν για την άμεση αποφυλάκιση της Χριστίνας.

Θα μιλήσουν ακόμα εκπρόσωποι της Πρωτοβουλίας για τα Δικαιώματα των Κρατουμένων και του Ελληνικού Δικτύου Γυναικών Ευρώπης.

Τη συνέντευξη διοργανώνει η ομάδα στήριξης της Χριστίνας Κυριμοπούλου στην οποία συμμετέχουν οι: Πρωτοβουλία για τα Δικαιώματα των Κρατουμένων, Δίκτυο Γυναικών Ευρώπης, ακαδημαϊκοί και πολίτες.

τηλέφωνα επικοινωνίας: 2103635667, 6937667865

1 σχόλιο:

ELvA είπε...

Eλπιζω ειλικρινα η συνεντευξη να εχει απηχηση και να μπορεσει η Χριστινα να ξεπερασει τις νομικες δυσκολιες που εμποδιζουν την αποφυλακιση της. Ειναι κριμα να τιμωρουν με τετοιο απανθρωπο τροπο νεα παιδια που επεσαν σε καποιο παραπτωμα, ενω οι μεγαλοκαρχαριες δρουν ανενοχλητοι και ειναι και υπερανω δικαιοσυνης... :(

Τη καλησπερα μου, αγαπητη kokalina :)