25/8/10

γράμματα στη Σακινέχ ΙΙ

γράμματα στη Σακινέχ ΙΙ
 

Σκέφτομαι έντονα και συνεχώς εσένα και τα παιδιά σου Φασρίντ και Σατζάντ και αισθάνομαι το αίμα μου να παγώνει. Κάνε κουράγιο και έχε ελπίδα. Ολο και περισσότερες φωνές υψώνονται για σένα σε όλο τον κόσμο και θα εισακουστούν γκρεμίζοντας τους τοίχους της φυλακής σου. Βοηθώντας εσένα, βοηθάμε τον εαυτό μας. Χρειαζόμαστε την απελευθέρωσή σου ώστε τα ιδανικά της ελευθερίας και της αδελφοσύνης να κερδίσουν έδαφος. Εκεί όπου η αξιοπρέπεια των γυναικών συνθλίβεται και εκμηδενίζεται, η ανθρωπότητα καταστρέφεται. Εκεί όπου η γυναίκα χρησιμοποιείται ως εξιλαστήριο θύμα, σκλαβωμένη για το έγκλημα ότι γεννήθηκε γυναίκα, όλοι όσοι γνωρίζουν πως αυτός ο σκοταδισμός οδηγεί σε ακόμα μεγαλύτερες καταστροφές πρέπει να ξεσηκωθούν. Σακινέχ, δεν θα σε εγκαταλείψουμε. Κρατήσου για χάρη μας.

 Σεγκολέν Ρουαγιάλ 

μπορείτε να ενώσετε τη φωνή σας με άλλες τέτοιες φωνές διαμαρτυρίας (πάνω από 200.000 αυτή τη στιγμή) υπογράφοντας το petition  εδώ

σημ: αντίστοιχη επιστολή δημοσιοποίησε και η μαντάμ του μεσιέ που διώκει τους Ρομά. δεν τη δημοσιεύω γιατί πρόκειται για ένα κατάπτυστο κείμενο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: