19/6/09

Γκολ στο καταπράσινο Σύνταγμα!



Τουρνουά Ποδοσφαίρου και Ενημέρωσης

ΠΟΥ: Πλατεία Συντάγματος

ΠΟΤΕ: Σάββατο 20 Ιουνίου, ώρα 11.00-15.00

Αστέρια του ποδοσφαίρου, σε όλα τα μεγέθη, ενώνουν τις δυνάμεις τους και δίνουν μια δυνατή «κλωτσιά στην φτώχια, τον κοινωνικό αποκλεισμό και τις εξαρτήσεις».Το Σάββατο 20 Ιουνίου, ημέρα παγκοσμίως αφιερωμένη στους πρόσφυγες, θα γίνουμε επιβάτες στη «ΓΑΛΕΡΑ» για ένα ταξίδι ποδοσφαιρικό.

Πρόκειται για ένα τουρνουά ποδοσφαίρου, στον καταπράσινο χλοοτάπητα (!) που θα στηθεί ειδικά για την περίπτωση στην πλ. Συντάγματος, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης της καμπάνιας «Γκολ στη Φτώχεια» αλλά και ενόψει της μάχης της Εθνικής ομάδας αστέγων στο 7ο Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων που θα γίνει στο Μιλάνο (6-14 Σεπτεμβρίου).Σε αυτό θα λάβουν μέρος 16 ομάδες οι οποίες θα αποτελούνται από επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, παλαίμαχους άσους της «στρογγυλής θεάς», δημοσιογράφους, μουσικούς παραγωγούς, σκιτσογράφους, τους φίλους/υποστηρικτές της πρωτοβουλίας αλλά και όλους όσους βρεθούν εκεί και θελήσουν να δοκιμάσουν την τύχη τους στο ποδόσφαιρο. Η Εθνική ομάδα αστέγων θα αναμετρηθεί με την Μπαρτσελόνα… Αθηνών & Περιχώρων, τον Αστέρα Εξαρχείων αλλά και τις ομάδες από την Hellenic Postbank-Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και την INTERAMERICAN σε μια δυνατή πρόβα–τζενεράλε ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων του Σεπτέμβρη.


Βασικοί υποστηρικτές της εκδήλωσης όπως και όλης της προσπάθειας της ελληνικής ομάδας Αστέγων είναι ο Δήμος Αθηναίων, το Ίδρυμα Αστέγων του Δήμου Αθηναίων και η Hellenic Postbank - Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. O OTE, η INTERAMERICAN, η Football Team, η Street Soccer PR events και η Target Sport, ως υποστηρικτές, είναι και αυτοί στην πρώτη γραμμή της καμπάνιας.

Οι αγώνες θα αρχίσουν στις 11.00 και θα ολοκληρωθούν στις 15.00. Στο χώρο θα υπάρχουν ειδικά περίπτερα όπου οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερώνονται για το 7ο Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων, την έκταση του προβλήματος των αστέγων στην Ελλάδα και στον κόσμο, αλλά και για το έργο των φορέων που δραστηριοποιούνται στον τομέα υποστήριξης των αστέγων και της καταπολέμησης του κοινωνικού αποκλεισμού.Ο καθένας από μας μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο. Ο καθένας από μας μπορεί να κάνει τη διαφορά.


Σας περιμένουμε στο Σύνταγμα για μπάλα, γνωριμία και ενημέρωση.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Χρήστος Αλεφάντης: 210-3843983, 6942 768470

Λουίζα Καραγεωργίου: 210 3843983, 6972 311919

www.galera.gr, www.homelessworldcup.org



Δεν υπάρχουν σχόλια: